Bli en del av
vårt team

Lediga tjänser

Erfaren behandlare inom missbruk och psykisk ohälsa

Barmhärtighetens Hus är ett stödboende på kristen grund där kvinnor får upprättelse i livet genom genuin kärlek och tro på människors förvandling. Tillsammans med kompetent personal skapas förutsättningar för att kunna övervinna destruktiva beteenden samt stöd till hållbar nykterhet och drogfrihet. Vi arbetar holistiskt och salugent med fokus på friskvård för hela människan; ande, själ och kropp. Stödboendet har 12 platser och ligger i Östervåla.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en behandlare tillsvidare. Som behandlare hos oss har du ansvar att i samverkan med föreståndare medverka i boendens vård och behandling, ge trygghet och bidra aktivt till att behandlingsplaner fullföljs samt att dokumentation sker i enlighet med riktlinjer. Som behandlare medverkar du till att det dagliga arbetet på hemmet flyter på. Vi erbjuder en 100 % tillsvidare anställning. Arbetstider kan variera och diskuteras.

Kvalifikationer

Lägst examen från 2-årlig eftergymnasial utbildning vid folkhögskola eller yrkeshögskola (KY/YH) med inriktning mot socialt/pedagogiskt behandlingsarbete inom beroende och/eller psykisk ohälsa eller examen från högskola med motsvarande inriktning. Erfarenhet från tidigare behandlingsarbete är ett krav. Du har goda kunskaper och färdigheter i svenska i tal och skrift. Du besitter förmåga att samverka med andra, Har god kommunikativ förmåga, är stresstålig och har förmåga att skapa relationer, engagemang och delaktighet. Du har motivation och passion att arbeta med och hjälpa människor i en utsatt livssituation. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet samt att du har en personlig kristen tro. Tjänsten kräver B-körkort.

Kontakt

Vid frågor, kontakta:
Kari Borgsö, föreståndare, 076-760 01 59
Emma Westerberg, administratör, 073- 565 2757

Ansökan

Skicka din ansökan med CV till: ostervala@barmhartighetenshus.se

Intervjuer sker löpande.